WERKKAMP 010: van 5 tot 31 juli 2010 !

Jawel, de gansche maand juli slaat Scheld’apen zijn tenten op in het fort van Hoboken.

 

Met een troep van meer dan 50 mensen die vooral veel goesting hebben om iets te doen, gaan we een maand lang aan de slag. Theatermakers maken theater, beeldhouwers houwen een beeld, zeefdrukkers drukken een zeef, kunstschilders schilderen kunst, apejoeng joengt een aap, muzikanten anten muziek, barmoeders moederen een bar, fotografen graven een foto, tekenaars aarzen een teken, workshoppers shoppen een work, filmmakers maken een film en nog zo veel meer.

 

Een maand lang bruist Fort8 van leven, creativiteit en scheppingskracht.

Elke zaterdag en zondag laten we de ophaalbrug zakken en bieden we u een programma aan, gunnen we u een kijk achter de schermen, openen we een bar met volxkeuken en is er koffie. Soms is er ook taart. Alsof dit niet genoeg is, kan u op nog nader te bepalen weekdagen ook in het fort komen kijken naar de vorderingen van de werken.

 

Hou de website in het oog voor meer details en de laatste nieuwtjes.

 

Tot snel!

DAG VAN DE GLUURDER

Elke zondag opende het fort zijn deuren voor kijklustigen en nieuwsgierigaards, maar ook voor wandelaars en passanten. Work in progress, toonmomenten, open repetities, alles is mogelijk. Komt en ziet hoe mensen prullen aan hun werk, hoe theatermakers al een tip van de sluier lichten, hoe koffie echt gemaakt moet worden, hoe het fort er tijdens de week uit ziet… 

Concrete uren van toonmomenten, exposities enz. kan u vinden in de agenda!

Routebeschrijving

FORT 8

Schansstraat 2660 Hoboken

ingang via HOOFDFRONTWEG !

 

_google maps

mailinglist
Ledenlijst
feeds
nieuws-feeds
hoe werken de feeds?
tags
taglijst
over scheld'apen
info
historiek
werk mee!
krantenknipsels
contact
contact gegevens
Built by Indianen | Page generated in 0.036 seconds.