Theaterfestival 2005

...of hoe het graven van een put een weg kan effenen.

 

Te midden van die mooie bomen achter dat bakstenen huis aan d'Herbouvillekaai organiseerden we op 16 en 17 september het laatste luik van onze festival-trilogie van het jaar 2005: TOOONEEELEELLEL, ons eigenste Theaterfestival.

 

We beginnen op vrijdagavond met VIJF SOLO'S.

 

Simon Allemeersch bijt de spits af met "Bij het vangen van tijgers". Even later komt Nico Boon met "Lobotomy Man" vertellen over een man met een wel erg groot probleem.

Kirsten Pieters en Stefan Lernous stellen in "Bronmateriaal nr1" een fractie van het Abattoir Fermé archief voor. Een academische lezing van een freakshow.

Benjamin Verdonck komt verhalen vertellen en hij heeft beloofd dat het deze keer niet over dieren zal gaan.

Afsluitend verschijnt Marijs Boulogne met "Excavations". Een les in zachte anatomie en ontbinding rond haar zelf geborduurde baby.

 

Zaterdagmiddag opent Cie Bitskoem om 13u de NAZOMER-MIDDAG VOOR JONG EN OUDER. met "Bouge Pas!" (Ni Bourgere!). Even later volgt De Anale Fase van Anna Vercammen met "AF... een stukje maar". Een verhaal vol humor waar iedereen in leven blijft. Tussendoor komt Het Maskesmachine zwieren en zwaaien met een geupdate frevo workout ballroom sessie.

Gert Dupont van Theater Froefroe brengt afsluitend zijn oosters getint poppenspel "Carpet Land".

 

Op zaterdagavond is er DE SHOWNACHT, gelijk vroeger de revue. Of de variété. Of gelijk nu de stand-up. Of de satire. Met veel volk onder elkaar. Ergens tussen de kust en het vliegwerk. Tussen het vertier en de reclameboodschappen. VOOR of TEGEN , hard of zacht, opstandig of liggend, biefstuk of havermoutsepap. De Shownacht wordt een lange nacht. Een spektakel als het ware. (Niet) zonder gevaar en vooral breed van smaak.

 

U zal moeten komen kijken om te zien of het allemaal waar is.

 

Gunther Lamoot, Kamagurka en Johan De Smet, Tinne Van den Wyngaert, Steven Grietens, Pieter de Buyser, Joke van Leeuwen, La Esterella, Joost Vandecasteele, Vzw Cirq, het Maskesmachine, Jo 'trompet' Jespers, Johan Petit, Vitalski, Benjamin Verdonck, Ernst Maréchal, Bernard van Eeghem (o.v.) en ongetwijfeld nog een aantal laatkomers zullen er alles aan doen om u geheel in de lijn van de verwachting te entertehainenen en zij hopen maar dat iemand iets heeft aan wat zij zeggen zullen en dat daarna iedereen goed op sen getrag let en niet berauuw krijgt asttelaat en naarde bliksem is door zen eige schuldf!

Media Albums
mailinglist
Ledenlijst
feeds
nieuws-feeds
hoe werken de feeds?
tags
taglijst
over scheld'apen
info
historiek
werk mee!
krantenknipsels
contact
contact gegevens
Built by Indianen | Page generated in 0.023 seconds.