Scheld'apen en de Ankerrui: 13-16 mei 2011

In 2013 verhuist Scheld’apen naar een oud stadsmagazijn op de Ankerrui.

In 2011 opent het MAS zijn deuren. Tijdens die opendeurdagen op 13, 14, 15 en 16 mei kan iedereen met zijn curieuze neus aan onze Ankerreet komen snuffelen en zien waar uw favoriete locatie zich over twee jaar bevindt.

 

Uiteraard zorgen wij voor vertier, vocht, voedsel en cultuur om te consumeren. Een belachelijk groot DECAP-orgel met zorgvuldig geselecteerde componisten, een EXPO om U tegen te zeggen, koffie en de plannen van de nieuwe locatie.

CAKEHOUSE EXPO

“Yummy Yummy Yummy I got Love in my Tummy”

Expo Hedendaagse schilderkunst door Bert Huyghe, Florence Raats, Michiel Ceulers, Mil Ceulemans, Sofia Boubolis, Tom Poelmans, Stijn Bastianen, Koen Delaere en Xavier Noiret Thomé.

 

www.cakehouse.be

DECAP MUZIEKMAKERIJ

Scheld’apen nodigde verschillende artiesten om aan de slag te gaan met het wereldvermaarde decaporgel.. Het resultaat is een reeks atypische composities van de hand van Andrew Claes, Jon Birdsong, Jurgen Desmet, Jürgen De Blonde, Youri Van Uffelen, Roman Hiele, Emiel Redant en David Van der Weken die het decaporgel tot het uiterste drijven.

SOFIE VAN DER LINDEN

Sofie Van Der Linden tekent wat U niet ziet.

 

"ik werk 12 dagen in de ankerrui en hou daarvan een dagboek bij.

FREDERIK HEYMAN

Frederik Heyman construeert tableaus die daarna als fotografische illustraties of illustratieve foto’s worden vastgelegd. Op deze expo toont hij foto's, video's en bijbehorende illustraties die hij bij scheld'apen maakte.

 

www.frederikheyman.com

mailinglist
Ledenlijst
feeds
nieuws-feeds
hoe werken de feeds?
tags
taglijst
over scheld'apen
info
historiek
werk mee!
krantenknipsels
contact
contact gegevens
Built by Indianen | Page generated in 0.038 seconds.