Scheld'apen nodigt het komende jaar een aantal klasgroepen van het Buitengewoon Onderwijs uit.

Tags: Bricolab, BuSo
Vrije tijd, wat doe ik ermee?

Enkele leerlingen van buso Mytyl, Auticant en Burchtse Weel bezochten Scheld'apen in het thema ' Vrije tijd, wat doe ik er mee?'.

 

Scheld'apen werd omgetoverd tot een heuse hobbyclub, waarbij leerlingen pannenkoeken leerden bakken in de keuken, textiel verfden in de zaal, creatief tekenden in het café en hockeybalden in het stadion.

 

De dag werd afgesloten met ' waar is dat feestje, hier is dat feestje'. Met dansen, zingen, roepen, springen op en naast het podium bewezen de jongeren dat ze een serieus feest kunnen bouwen!

Handen uit de mouwen

De jongeren uit de eerste en twee graad van het Buso Katrinahof kwamen bij Scheld'apen op bezoek, in het thema 'Handen uit de Mouwen'. Ze verfden mee aan bewegwijzering, ze voorzagen onze bloembakken van verse plantjes en maakten onze wintertuin klaar voor de lente.

 

 

 

Een huis, een thuis

De leerlingen van de tweede graad van het Buso Katrinahof kwamen op bezoek bij Scheld'apen in het thema 'Een huis, een thuis'.

Scheld'apen leren kennen als jeugd-en cultuurhuis was de opzet. De leerlingen kwamen hier eens kijken, dwarrelden wat rond, tekenden mooie huizen en kookten een heerlijke maaltijd!

 

www.katrinahof.be/buso 

Tags: BuSo
mailinglist
Ledenlijst
feeds
nieuws-feeds
hoe werken de feeds?
tags
taglijst
over scheld'apen
info
historiek
werk mee!
krantenknipsels
contact
contact gegevens
Built by Indianen | Page generated in 0.056 seconds.