APEJOENG ?

Goesting om mee te doen?

 

 

Apenjoeng is een organisatie binnen de werking van Scheld’apen, voor maar vooral door jongeren. Binnen Apejoeng kunnen eigen ideeën, concepten en evenementen uitgewerkt worden.

We zijn al even bezig maar willen iets groter en dieper en natter gaan. Ook willen we een paar keer uit het ‘2 optredens en een dj’ gedoe stappen en eens ons hoofd breken over de verschillende mogelijkheden die een podium biedt. Dat kan gaan van geschifte performances, cinema-avonden, hondengevechten en striptease shows tot workshops en literair-core avonden.

 

We komen 2x in de maand met de bende samen. Zo geven we iedereen de kans om hun evenement voor te stellen zodat we dit samen kunnen uitwerken en organiseren. Van scheld’apen krijgen we 1 à 2 avonden in de maand die we mogen volstouwen . Zolang het past in de Scheld’apenkraam natuurlijk (geen tuningbeurzen dus, fantastisch leuk maar niet echt Scheld’apig).

 

Buiten het ongelofelijk bevredigende gevoel om dingen goed en ondersteund te kunnen organiseren, krijgt iedereen het felbegeerde ‘Scheld’apenpaske’ dat u gratis toegang biedt tot alle evenementen in Scheld'apen. Daarenboven krijgt u ook nieuwe vrienden, een reden om u verantwoord te bezatten en knuffels van de Pieter te ontvangen (op aanvraag).

 

 

 

mail naar

info@scheldapen.be 

robin_hectors@msn.be 

 

met je naam, hobby’s, politieke en religieuze overtuiging, bloedgroep en een zelfgemaakte tekening !

Media Albums
mailinglist
Ledenlijst
feeds
nieuws-feeds
hoe werken de feeds?
tags
taglijst
over scheld'apen
info
historiek
werk mee!
krantenknipsels
contact
contact gegevens
Built by Indianen | Page generated in 0.033 seconds.